Članstvo

Što je hrNation?

hrNation je panel registriranih članova koji sudjeluju u Internet istraživanjima tržišta. Upitnici se odnose navike korištenja različitih proizvoda i usluga, ocjenjivanje kvalitete, zadovoljstvo korištenim proizvodima i uslugama, ocjenama reklama i sl.

Rezultati se prikazuju skupno tj. zajednički za sve članove koji su ispunili upitnik. Obično se radi o većem broju članova 500 ili 1000.

Za sudjelovanje u pojedinom istraživanju članovi se biraju na temelju svojih karakteristika: spola, dobi, mjesta stanovanja, korištenja pojedinih proizvoda ili usluga i sl.

Sudjelovanje u hrNation panelu je besplatno, a za sudjelovanje u istraživanju prikupljaju se bodovi koji se mogu zamijeniti za poklon bonove.

Tko sve može sudjelovati?

U hrNation panel se mogu učlaniti svi stanovnici Republike Hrvatske stariji od 15 godina. Unutar pojedinog kućanstva član može biti samo jedna osoba.

Kako se postaje članom?

U hrNation panel se može učlaniti putem obrasca na naslovnici. Nakon ispunjavanja obrasca i potvrde, na navedenu e-mail adresu dostavljamo link s uvodnim upitnikom u kojem se ispunjavaju podaci važni za odabir ispitanika za sudjelovanje u pojedinim istraživanjima. Za ispunjavanje uvodnog upitnika novi član dobiva 2 boda.

Kako se otkazuje članstvo?

Svaki član u bilo kojem trenutku može tražiti brisanje iz članstva slanjem maila na hrnation@hendal.hr. Odustajanjem od članstva automatski se brišu svi podaci o Članu i skupljeni bodovi.

Preporuči prijatelja

Član može preporučiti prijatelje za članstvo u hrNation panelu. Za svakog preporučenog prijatelja član dobiva 3 boda. Preporukom prijatelja, član može skupiti najviše 15 bodova.